21.5 C
Blanes

L’Ajuntament de Lloret, l’únic en rebre el diploma turístic de la Generalitat

El de Lloret és l'únic ajuntament de Catalunya que rebrà enguany el diploma turístic que entrega la Generalitat. El guardó reconeix la tasca que es duu a terme des del municipi per a fomentar les visites, promocionar la destinació i tenir cura dels serveis. Anna Maria Gallart, regidora de turisme, exposa que les raons són […]

Darreres Notícies

El de Lloret és l'únic ajuntament de Catalunya que rebrà enguany el diploma turístic que entrega la Generalitat. El guardó reconeix la tasca que es duu a terme des del municipi per a fomentar les visites, promocionar la destinació i tenir cura dels serveis. Anna Maria Gallart, regidora de turisme, exposa que les raons són “la lluita constant per tenir cura de Lloret com a poble turístic, de les instal·lacions i per promocionar-lo dins Catalunya”.

circo de las estrellas

 

Cada any, el govern català guardona empresaris, institucions i establiments que destaquen per la seva tasca turística. En anys anteriors empresaris de Lloret han rebut aquest reconeixement institucional, però aquesta és la primera vegada que es premia l'ajuntament. Segons Anna Maria Gallart, és un guardó “molt just i demostra que Lloret va endavant”.

 

Fa poc s'ha sabut el llistat de 10 empresaris que seran guardonats, així com les 10 empreses i institucions, entre les que hi ha l'ajuntament de Lloret. Als primers se'ls entreguen medalles, i als segons, diplomes. Serà en el decurs de la Nit del Turisme de Catalunya, que se celebrarà el mes de desembre a Barcelona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist