26.4 C
Blanes

L’Ajuntament de Lloret presumeix de solucionar les demandes senzilles en un màxim de 10 dies.

L'ajuntament soluciona les demandes veïnals senzilles, com, per exemple, reposar un mirall, en un mínim de 24 hores i amb un termini màxim de 10 dies. Ho diu el regidor de governació i seguretat ciutadana, Ignasi Riera, que considera que és una resposta ràpida, però reconeix que sempre hi ha alguna excepció.  El regidor explica […]

Darreres Notícies

L'ajuntament soluciona les demandes veïnals senzilles, com, per exemple, reposar un mirall, en un mínim de 24 hores i amb un termini màxim de 10 dies. Ho diu el regidor de governació i seguretat ciutadana, Ignasi Riera, que considera que és una resposta ràpida, però reconeix que sempre hi ha alguna excepció. 

El regidor explica que això s'aplica quan es tracta d'actuacions més o menys senzilles, com les que afecten elements del mobiliari urbà, que falten per alguna raó o s'han fet malbé.  

circo de las estrellas

Això s'explica ara en què hem conegut el cas d'una veïna, que reclama un mirall per poder tenir visibilitat entre el carrer Pare Claret i l'avinguda Pau Casals. Segons la veïna, feia un any que reclama que es reposés el mirall. L'ajuntament l'ha col·locat fa cosa d'una setmana.  

El regidor assenyala que, en casos com aquests, els tocs d'atenció dels veïns són molt benvinguts, ja que són els que coneixen al detall l'entorn on viuen i per tant permeten fer un seguiment millor de les incidències de la via pública.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist