21.8 C
Blanes

L’ajuntament defensa la necessitat de fer un parquing subterrani a primera línia de mar

Lloret de Mar disposa de 2.500 places per aparcar cotxes, distribuïdes en un total de 9 parquings municipals. D'aquests, 7, és a dir, gairebé tots, es considera que estan situats al centre, al voltant del casc antic. Això recull el Programa d'Ordenació d'Equipaments Comercials, que calcula que aquest gruix de places són suficients per al […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar disposa de 2.500 places per aparcar cotxes, distribuïdes en un total de 9 parquings municipals. D'aquests, 7, és a dir, gairebé tots, es considera que estan situats al centre, al voltant del casc antic. Això recull el Programa d'Ordenació d'Equipaments Comercials, que calcula que aquest gruix de places són suficients per al nombre de consumidors que vénen a comprar a Lloret.

 

circo de las estrellas

L'ajuntament no hi està d'acord i defensa la creació d'un parquing nou, el que s'ha de fer a sota del passeig Verdaguer. La seva construcció constitueix la primera part o fase de la transformació de la façana marítima.

 

El regidor de comerç i consum del consistori, Víctor Llasera, destaca que el parquing subterrani del passeig Verdaguer es considera que serà un equipament dinamitzador “per la renovació del casc antic, pel comerç del centre de la vila, serà un parquing de proximitat, que suposarà un abans i un després per Lloret”.

 

El Programa d'Ordenació d'Equipaments Comercials recull una altra dada relacionada amb aquest projecte: la insatisfacció per part dels veïns d’urbanitzacions i visitants perquè no poden aparcar en el centre a l'estiu. Segons fonts municipals, el projecte per a construir un aparcament subterrani al passeig Verdaguer es troba avançat pel que fa a la seva tramitació.

 

Ara l'ajuntament negocia amb l'Estat el cànon que haurà de pagar per ocupar la franja marítimo-terrestre, xifrat en 85.000 euros anuals. Recordem que quan el parquing estigui fet, Lloret disposarà de 370 places més a primera línia de mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist