22.2 C
Blanes

L’ajuntament demana un canvi de mentalitat al sector empresarial de Lloret

L'Ajuntament demana un canvi de mentalitat al sector hoteler, de fet, a tot el sector empresarial de Lloret, per tal de millorar el tipus de turisme que ve a la vila. La regidora de l’àrea corresponent, Anna Maria Gallart, assenyala hi ha establiments que accepten el que sigui per tal d'omplir les places, i assegura […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament demana un canvi de mentalitat al sector hoteler, de fet, a tot el sector empresarial de Lloret, per tal de millorar el tipus de turisme que ve a la vila. La regidora de l’àrea corresponent, Anna Maria Gallart, assenyala hi ha establiments que accepten el que sigui per tal d'omplir les places, i assegura que això té efectes negatius tant al mateix local com a la destinació en general, amb problemes, per exemple, d'ordre públic.

La regidora ha sigut molt clara quan ha dit que s'ha de saber dir “no” a un determinat tipus de visitants, referint-se als que vénen a través de tarifes molt baixes i sense respectar el destí on s'allotjaran. Anna Maria Gallart assegura que això no porta enlloc i que s'ha de voler triar el tipus de turista. Evidentment la millora del sector no passa només per triar el tipus de client, sinó també en fer inversions i millores, i en creure en la qualitat del destí, en aquest cas Lloret.

circo de las estrellas

Deixant de banda les demandes de l'administració, hem de dir que ara que entrem de ple en els mesos de juliol i agost, les previsions d'ocupació són molt bones. Segons fonts municipals, hi ha hotels que tenen totes les places pràcticament ocupades durant els 2 mesos i això fa que hi hagi optimisme en el sector, després d'haver passat uns anys de cert recés. Pel juliol i agost, s'espera en general turista europeu, tant alemany, com belga o anglès, i visitant de proximitat els caps de setmana.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist