11.2 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament destina 230.000 euros a millorar quatre carrers del nucli antic

L’Ajuntament ha començat obres a quatre carrers del nucli antic. Són Agustí Cabañas, Perill, Unió i la Travessia de la Unió. Durant quatre mesos, els treballs consistiran en renovar el paviment i posar-lo tot a un nivell, a banda de millorar les infraestructures bàsiques, com són les xarxes d’electrificació, clavegueram i telefonia. Aquestes obres, que […]

Obres a la travessia de la Unió
Obres a la travessia de la Unió

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha començat obres a quatre carrers del nucli antic. Són Agustí Cabañas, Perill, Unió i la Travessia de la Unió. Durant quatre mesos, els treballs consistiran en renovar el paviment i posar-lo tot a un nivell, a banda de millorar les infraestructures bàsiques, com són les xarxes d’electrificació, clavegueram i telefonia.

servicios profesionales jimenez

Aquestes obres, que van a càrrec de l’empresa Aglomerats Girona, s’havien de fer l’any passat, arran de l’acord de pressupostos entre l’equip de govern i el PSC, però aleshores no hi havia diners per fer la inversió i es va aparcar el projecte per aquest any. L’alcalde, Romà Codina, reconeix que era una necessitat tirar-les endavant, perquè feia més de quaranta anys que no es feia cap actuació en aquests carrers. Les millores en aquests quatre carrers eren una reclamació dels veïns, que creuen que encara hi ha més zones del nucli antic on s’hauria d’actuar.

El cost de les obres puja a 230.000 euros i el Govern municipal es compromet a tenir-les acabades abans de Setmana Santa, juntament amb les del passeig Verdaguer i la Rambla Romà Barnés. Per cert, que aquest projecte té novetats, perquè ahir es va obrir el primer sobre i hi ha tres empreses que s’han presentat al concurs. L’alcalde afirma que si els tràmits van a bon ritme, les obres podrien començar a principis de novembre.

El cost del projecte supera el milió d’euros, dels quals 500.000 estaran finançats per la Generalitat, a través del que s’ha recaptat de la taxa turística.

D’altra banda, a l’alcalde li hem preguntat per la imputació de l’empresari lloretenc Gustavo Buesa. El propietari de GBI Serveis, l’empresa que s’encarrega de la neteja i la recollida d’escombraries a Lloret, així com de la planta de triatge, està imputat en el marc de la investigació a Jordi Pujol Ferrusola, per presumptes delictes de blanqueig de capitals, contra la hisenda pública i falsedat en document mercantil. Romà Codina, però, ha assegurat que l’única informació que té és la que ha llegit als diaris.

Gustavo Buesa haurà de declarar el 12 de novembre davant del jutge.

spot_img

El + Vist