25.9 C
Blanes

L’ajuntament dóna suport al nou Estatut de Catalunya i demana el vot en el referèndum del 18 de juny

L'ajuntament de Lloret dóna suport al nou estatut de Catalunya i es compromet a promoure la participació ciutadana en el referèndum del 18 de juny. La proposta la va defensar el PSC, el principal grup de l'oposició, en el ple de dijous passat, i es va aprovar majoritàriament a través del vot nominal. Només 2 […]

Darreres Notícies

L'ajuntament de Lloret dóna suport al nou estatut de Catalunya i es compromet a promoure la participació ciutadana en el referèndum del 18 de juny. La proposta la va defensar el PSC, el principal grup de l'oposició, en el ple de dijous passat, i es va aprovar majoritàriament a través del vot nominal.

Només 2 dels 21 regidors que té l'ajuntament van dir “no” a la proposta. Van ser el portaveu d'ERC, Eduard Coloma, i el regidor del PP, Santiago Ontañón. 

circo de las estrellas

Després de l’exposició del PSC, l’únic “no” clar i argumentat va ser el d’ERC, que va assegurar que amb l'estatut es renuncien als avenços pactats al parlament de Catalunya. Per la seva banda, el PP va demanar el vot personal, ja que hi havia diferències en el si del grup municipal. Mentre Santiago Ontañón va dir no, els altres dos regidors van votar afirmativament. Com a grup, van qualificar l'estatut de trist i de partidista.  

El “sí” contundent a favor de l’estatut el van defensar obertament tant ICV com CiU de Lloret de Mar.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist