26.4 C
Blanes

L’ajuntament entrarà per la força a Can Pujades

L'ajuntament de Lloret ha demanat una ordre judicial per poder accedir al parquing de Can Pujades, el solar on es construirà la piscina municipal coberta. El consistori ha decidit optar per via judicial, després de la negativa del propietari a abandonar els terrenys, quan dimarts va vèncer el termini.   El regidor d'urbanisme, Josep Valls, […]

Darreres Notícies

L'ajuntament de Lloret ha demanat una ordre judicial per poder accedir al parquing de Can Pujades, el solar on es construirà la piscina municipal coberta. El consistori ha decidit optar per via judicial, després de la negativa del propietari a abandonar els terrenys, quan dimarts va vèncer el termini.

 

circo de las estrellas

El regidor d'urbanisme, Josep Valls, explica que va ser el dia en què dos funcionaris locals es van personar per prendre possessió de la finca. Com que el propietari no els va deixar entrar, “ahir varem demanar permís ahir al jutge" per fer-ho a la força, ha dit Josep Valls.

 

El regidor recorda que l'ajuntament ja ha entregat una quantitat de diners important al propietari per comprar el parquing de Can Pujades, però sembla que no és suficient. Explica que amb l'objectiu d'obtenir una quantitat superior i posar pals a les rodes per comprar tota la zona on s'aixecarà la futura ciutat esportiva, el particular ha interposat diversos contenciosos contra el consistori.

 

Josep Valls destaca que “tot és qüestió de temps i el propietari ho sap”. Segons fonts municipals, no se sap quan pot tardar l'ordre del jutge que autoritzi l'ajuntament a entrar en la finca de Can Pujades, però s'espera que arribi “el més aviat millor”. Quan això passi, el consistori disposarà de tots els terrenys per poder iniciar la construcció de la nova àrea esportiva.

 

El primer equipament, del qual es redacta el projecte executiu, és la piscina i un aparcament subterrani. Per més endavant es queixa el pavelló multiusos anomenat Arena, l'altre gran equipament que conforma el projecte.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist