8.8 C
Lloret de Mar
La regidora, al ple d'aquest dilluns

L’Ajuntament es presentarà com a acusació popular en el cas de l’agressió sexual

Ho ha anunciat en el ple la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, que ha recordat que al febrer es va declarar Lloret de Mar municipi feminista.

La regidora, al ple d'aquest dilluns

Darreres Notícies

L’Ajuntament es personarà com a acusació popular en el cas de l’agressió sexual que es va cometre divendres passat a Lloret de Mar.

Ho ha anunciat la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, aprofitant una intervenció en el ple d’aquest dilluns. Pérez ha recordat que al febrer es va aprovar una moció per declarar Lloret de Mar municipi feminista i un dels punts remarcava la necessitat de treballar per una ciutat segura i lliure d’agressions sexuals.

Recordem que la Policia Local va detenir un turista alemany de 19 anys acusat d’agredir sexualment una noia de 17 en un portal. Els agents van poder arrestar ràpidament el sospitós, gràcies a la ràpida identificació per part dels amics de la víctima.

Els fets van tenir lloc divendres passat, 3 de juliol, al voltant de les deu de la nit, en un edifici d’apartaments del carrer Joaquim Mir, a Fenals. La menor tornava al bloc on s’allotjava, quan el jove turista l’hauria agredit sexualment. Al cap d’uns minuts van arribar dues amigues de la víctima, que van demanar ajuda fins que es van trobar un veí de Lloret, que va ser qui va trucar a la policia.

Segons Diari de Girona i ACN, la víctima i l’agressor es coneixien perquè havien passat tot el dia junts amb altres amics. Això va permetre la ràpida identificació del jove per part dels amics de la menor.

L’Ajuntament, a banda de personar-se com a acusació popular, ha facilitat atenció psicològica a la noia.  Pel que fa al noi, ha quedat en llibertat provisional acusat d’un presumpte delicte d’agressió sexual. El jutjat de guàrdia ha pres aquesta decisió després de prendre declaració al presumpte agressor, a la víctima i a diversos testimonis.

spot_img

El + Vist