7 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament estudia licitar la gestió del futur centre de d’interpretació dels Jardins de Santa Clotilde

La Comissió d'Urbanisme ha donat el vistiplau definitiu al projecte, que tindrà un cost elevat i l'Ajuntament estudia fer una licitació per les obres i per la gestió.

Els Jardins de Santa Clotilde (La naranja viajera)
Els Jardins de Santa Clotilde (La naranja viajera)

Darreres Notícies

Nou pas endavant per fer realitat el centre d’interpretació dels Jardins de Santa Clotilde. Després que al ple municipal del mes de juny s’aprovés, de manera provisional i per unanimitat, el pla especial urbanístic d’implantació d’aquest equipament, ara la Comissió d’Urbanisme li ha donat el seu vistiplau definitiu.

El centre està previst que es construeixi a la pineda que hi ha a l’accés de Sa Boadella i el termini que es marca l’Ajuntament per fer-lo realitat és d’uns tres anys. Tot i així, els treballs tenen un cost econòmic molt elevat i s’està estudiant la possibilitat de licitar-ne la gestió.

“Hi ha un cost important i estem mirant la possibilitat de fer una licitació que tingui el projecte executiu més la construcció i explotació del centre d’interpretació”

Albert Robert

El més destacat és que els treballs millorarien l’accés als Jardins i el farien molt més accessible que l’actual. A més a més, la intenció és que sigui un equipament molt integrat en l’entorn. I és que el pla especial aprovat incorpora l’Estudi d’Impacte i Integració Paisatgística.

“Queda molt integrat en l’espai i esperem que quan sigui una realitat quedi un accés excel·lent per entrar als Jardins”

Albert Robert

L’equipament tindrà una sola planta, d’un màxim de 900 metres quadrats. A banda del centre d’interpretació en si, les instal·lacions podran comptar amb un espai de descans, una botiga temàtica, una sala de conferències, un museu i un restaurant.

spot_img

El + Vist