23.6 C
Blanes

L’Ajuntament farà una camanya a les escoles per ensenyar a reciclar als alumnes.

Educar els futurs ciutadans de Lloret en el món del reciclatge. Aquest és l'objectiu d'una campanya que engegarà l'Ajuntament el proper curs escolar a tots els centres educatius del municipi. La iniciativa es portarà a terme en hores de classe i constarà de sessions teòriques informatives i de sessions pràctiques, amb contenidors situats a dins […]

Darreres Notícies

Educar els futurs ciutadans de Lloret en el món del reciclatge. Aquest és l'objectiu d'una campanya que engegarà l'Ajuntament el proper curs escolar a tots els centres educatius del municipi. La iniciativa es portarà a terme en hores de classe i constarà de sessions teòriques informatives i de sessions pràctiques, amb contenidors situats a dins dels centres perquè els nens trobin a l'escola el mateix que després es troben al carrer. Segons el regidor de Medi Ambient, Josep Teixidor, la idea NO és fer una campanya de sensibilització, sinó educar els nens perquè agafin l'hàbit de reciclar.

La campanya serà atractiva, amb una història i uns personatges que serviran de fil per captar l'atenció de tots els nens i nenes. Teixidor afirma que és important conscienciar els més petits, però que tot i així cada cop hi ha més gent que recicla i que arribarà un dia en què serà imprescindible i tothom ho haurà de fer per tenir un creixement sostenible.

circo de las estrellas

A més, el regidor assegura que reciclar és més barat que llançar les escombraries a l’abocador. La campanya de recollida selectiva a les escoles i instituts de Lloret començarà el proper curs, però la idea és que es mantingui durant els següents anys. De moment, els directors dels centres han rebut bé la iniciativa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist