Dimecres, 20 gener 2021
11.7 C
Lloret de Mar
La platja, aquest matí

L’Ajuntament ha sol·licitat a l’Estat un transvasament de sorra si la platja no millora

El Consistori esperarà a finals de maig a decidir si cal actuar per igualar la sorra a la platja de Lloret, però ja ha fet la petició a Costes perquè aquests tràmits van molt lents.

La platja, aquest matí

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

L’Ajuntament de Lloret ha demanat a Costes que reposi la sorra de la platja, que va quedar malmesa als últims temporals i que, passada la Setmana Santa, encara ho ha recuperat el seu aspecte habitual. El regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg, ha argumentat que abans de fer cap actuació caldrà esperar a finals de maig per veure si un temporal torna la sorra al seu lloc de manera natural. Però l’Ajuntament ha decidit fer la petició al Govern espanyol donada la lentitud amb què es tramiten aquestes peticions.

L’última gran actuació que es va fer a Lloret per solucionar aquest problema va pujar uns 150.000 euros. El regidor ha explicat que, tot i ser un espai públic, el domini de les platges el té Costes; per tant, el cost d’aquest tipus d’actuacions hauria de recaure en l’Estat espanyol. Malauradament, però, sovint no és així i acaba sent l’Ajuntament qui ha de fer front a la despesa.

Actualment, a la platja de Lloret la sorra ha quedat desplaçada a un dels extrems, i al costat de garbí i a la part central hi ha trams descalçats, en què no es poden fer servir les escales, que tenen el pas barrat amb tanques policials. La situació tampoc no és bona a la platja de Fenals, on la punta garbí gairebé no té sorra.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.