16.7 C
Lloret de Mar
Cartell de les subvencions de l'IBI

L’Ajuntament informa de les subvencions per pagar l’IBI i dels canvis en el calendari fiscal

Per això farà dues xerrades aquesta tarda: a les 17 hores al Casal Municipal de la Gent Gran i a les 19 hores al centre cívic del Rieral.

Cartell de les subvencions de l'IBI

Darreres Notícies

L’Ajuntament ofereix diferents subvencions a l’hora de pagar l’IBI, l’impost de béns i immobles. Per informar-ne als veïns, organitza dues xerrades per aquesta tarda, on també explicarà quins canvis ha fet aquest 2020 en el calendari fiscal.

Les xerrades aniran a càrrec de la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, que explica que volen fer la màxima difusió, sobretot perquè el màxim nombre de persones possibles s’acullin a les subvencions per pagar l’IBI.

Sobre els canvis al calendari fiscal d’aquest 2020, afecten a l’IBI, que es fraccionarà en quatre pagaments, i a les taxes municipals (de clavegueram, aigua i guals), que es pagaran en dos rebuts, sense cap tipus de recàrrec. En cas de voler-ho fer en un sol pagament, també es podrà fer però caldrà sol·licitar-ho expressament abans del 5 de març a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana).

Respecte a les subvencions per pagar l’IBI, s’han marcat uns coeficients de renda per unitat familiar, les famílies que se’n beneficiïn no poden disposar de cap altre immoble (excepte un aparcament o un traster) i s’atorgarà un màxim del 50% de la quota líquida, és a dir, un màxim de 100 euros per unitat familiar.

Les xerrades es fan aquesta tarda: a les cinc al Casal Municipal de la Gent Gran i a les set al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist