Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Cartell de les subvencions de l'IBI

L’Ajuntament informa de les subvencions per pagar l’IBI i dels canvis en el calendari fiscal

Per això farà dues xerrades aquesta tarda: a les 17 hores al Casal Municipal de la Gent Gran i a les 19 hores al centre cívic del Rieral.

Cartell de les subvencions de l'IBI

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

L’Ajuntament ofereix diferents subvencions a l’hora de pagar l’IBI, l’impost de béns i immobles. Per informar-ne als veïns, organitza dues xerrades per aquesta tarda, on també explicarà quins canvis ha fet aquest 2020 en el calendari fiscal.

Les xerrades aniran a càrrec de la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, que explica que volen fer la màxima difusió, sobretot perquè el màxim nombre de persones possibles s’acullin a les subvencions per pagar l’IBI.

Sobre els canvis al calendari fiscal d’aquest 2020, afecten a l’IBI, que es fraccionarà en quatre pagaments, i a les taxes municipals (de clavegueram, aigua i guals), que es pagaran en dos rebuts, sense cap tipus de recàrrec. En cas de voler-ho fer en un sol pagament, també es podrà fer però caldrà sol·licitar-ho expressament abans del 5 de març a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana).

Respecte a les subvencions per pagar l’IBI, s’han marcat uns coeficients de renda per unitat familiar, les famílies que se’n beneficiïn no poden disposar de cap altre immoble (excepte un aparcament o un traster) i s’atorgarà un màxim del 50% de la quota líquida, és a dir, un màxim de 100 euros per unitat familiar.

Les xerrades es fan aquesta tarda: a les cinc al Casal Municipal de la Gent Gran i a les set al centre cívic del Rieral.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.