21.5 C
Blanes

L’ajuntament multa la constructora de la deixalleria pel retard acumulat

La construcció de la deixalleria municipal acumula quatre mesos de retard. Per això, l'ajuntament ha decidit multar l'empresa constructora amb 100 euros de multa per dia que passi fins que acabin les obres. El termini previst de finalització era el mes de desembre, però a data d'avui, a mitjans d'abril, els treballs encara no han […]

Darreres Notícies

La construcció de la deixalleria municipal acumula quatre mesos de retard. Per això, l'ajuntament ha decidit multar l'empresa constructora amb 100 euros de multa per dia que passi fins que acabin les obres. El termini previst de finalització era el mes de desembre, però a data d'avui, a mitjans d'abril, els treballs encara no han acabat.

 

circo de las estrellas

La futura deixalleria s'ubica a Can Ribalaigua, un emplaçament proper a la població, per tal de facilitar el reciclatge de residus. El regidor de medi ambient, Josep Teixidor, explica que han decidit obrir un expedient disciplinari a l’empresa, que creu que “ha donat resultat perquè les obres avancen més ràpid que abans”.

 

De fet, les sancions previstes en el plec de condicions del projecte encara no s'han fet efectives. Quan acabin les obres, s'espera que l'empresa presenti al·legacions, i, depenent de si s'estimen o no, l'ajuntament decidirà la quantia de la multa que aplica.

 

Segons el regidor Josep Teixidor, les obres de la deixalleria estan pràcticament acabades. Falten pocs detalls per enllestir. Per això, es calcula que els treballs estaran fets en unes tres setmanes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist