21.8 C
Blanes

L’ajuntament no descarta tirar enrere els 1.000 habitatges de Lloret Verd

L'Ajuntament no descarta retallar el miler d'habitatges que es poden construir a Lloret Verd, tal i com reclama la plataforma SOS Lloret, tot i que reconeix que serà difícil. Pel consistori, el conveni urbanístic, recollit al nou pla general, no és positiu per la vila i anuncia que hi està a sobre per intentar tirar-ho […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament no descarta retallar el miler d'habitatges que es poden construir a Lloret Verd, tal i com reclama la plataforma SOS Lloret, tot i que reconeix que serà difícil. Pel consistori, el conveni urbanístic, recollit al nou pla general, no és positiu per la vila i anuncia que hi està a sobre per intentar tirar-ho enrere.

 

circo de las estrellas

Ho consultarà amb la Comissió Provincial d'Urbanisme de Girona per veure si existeix alguna possibilitat, però alerta que, segons els assessors jurídics municipals, s'hauria d'indemnitzar els propietaris si s'acaba preservant la zona.

 

Per tant, situació complexa, però cal destacar que poques vegades ajuntament i plataforma estan d'acord. El regidor d'urbanisme, Josep Valls, considera que el desenvolupament de Lloret Verd “no és una bona qüestió” pel municipi. Tal i com reclama la plataforma, l'ajuntament es compromet a retallar els habitatges projectats a Lloret Verd si hi veu alguna possibilitat.

 

On no es compromet el regidor és encarregar un nou informe jurídic per analitzar les possibles indemnitzacions a la propietat. Josep Valls assenyala que l'assessorament que tenen, com a ajuntament i pel nou pla general, és suficient. Però recorda que els queda pendent una reunió amb Urbanisme per tal d'intentar millorar el futur de la urbanització Lloret Verd.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist