23.6 C
Blanes

L’Ajuntament ocuparà el pàrquing de Can Pujades en cinc mesos

L'Ajuntament ocuparà el parquing de Can Pujades, l'última finca que queda per adquirir per a poder tirar endavant la zona esportiva, el 26 de febrer del 2007. És una data que ha fet pública el regidor d'urbanisme, Josep Valls, que diu que es mantindrà si no hi ha canvis o complicacions d'última hora.   Aquest […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament ocuparà el parquing de Can Pujades, l'última finca que queda per adquirir per a poder tirar endavant la zona esportiva, el 26 de febrer del 2007. És una data que ha fet pública el regidor d'urbanisme, Josep Valls, que diu que es mantindrà si no hi ha canvis o complicacions d'última hora.

 

circo de las estrellas

Aquest pas fonamental es farà possible després que se solucioni el conflicte amb el propietari del solar, Jaume Pujades, que no està d'acord amb el preu que el consistori li vol pagar pels terrenys. Dijous passat se li va entregar un milió 600 mil euros, que el propietari no considera suficients. Com que demana una quantitat superior, la xifra la decidirà el Jurat d'Expropiació de Catalunya, en concret, la secció de Girona.

 

Josep Valls exposa els dos punts de vista: “l’ajuntament ha fet una valoració que creu que està bé en funció del polígon de l’entorn i el propietari creu que és poc”. El desacord entre propietari i ajuntament prové de fa temps. Quan es va aprovar el pla especial de la illa d'equipaments esportius de Lloret, a principis del 2005, es van dur a terme moltes reunions amb Jaume Pujades amb l'objectiu d'arribar a una entesa. No va ser possible i es va optar per l'expropiació forçosa.

 

L'últim pas es va fer dijous, quan se li va entregar al propietari la quantitat d'un milió 600 mil euros, que ell considera insuficient. Tot i això, segons la llei, l'ajuntament podrà entrar al parquing de Can Pujades d'aquí a cinc mesos. Mentre el propietari espera que el jurat resolgui que se li han de pagar més diners, l'ajuntament defensa que és una zona d'interès general i que cada cop és més a prop de fer realitat la nova àrea esportiva, un gran espai que inclou la plaça de braus.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist