16.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament fa el primer pas per permetre que s’obrin nous tanatoris a Lloret

En el ple d'aquest dilluns, s'ha fet l'aprovació inicial de la modificació del POUM que ha de permetre ús de tanatori en certes zones industrials del terme municipal.

Joan Bernat, ensenyant la zona on es podrà ubicar un tanatori
Joan Bernat, ensenyant la zona on es podrà ubicar un tanatori

Darreres Notícies

El ple ha fet l’aprovació inicial de la modificació del POUM que ha de permetre obrir nous tanatoris en el terme municipal de Lloret.

D’aquesta manera, es dotarà les zones industrials d’ús de tanatori i serveis funeraris, matisant que s’exclouen els usos de cementiri i crematori. Ho ha exposat el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, que ha explicat que, arran de la petició d’un privat per fer un nou tanatori a Lloret, van adonar-se que, malgrat tractar-se d’un servei liberalitzat, el Pla General no comptava amb espais on es permetés crear-ne, excepte on hi ha l’actual.

Les zones industrials on es podran crear tanatoris són les de categoria segona, tercera i quarta. El regidor argumenta que és on hi ha capacitat per poder acollir tanatoris, segons el que marca la llei.

Una de les zones on es podrà ubicar un tanatori és a la GI-682, la carretera que uneix Lloret i Blanes, on hi havia l’antiga discoteca Pachá. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha remarcat que això millorarà molt l’entrada sud del municipi.

Tots els grups municipals han donat el seu vistiplau a l’aprovació inicial de la modificació del Pla General per poder ampliar l’ús de tanatori al municipi.

També en l’àmbit urbanístic, s’ha desestimat la modificació puntual del pla d’ordenació urbanística de Costa Marcona.

spot_img

El + Vist