25.6 C
Blanes

L’ajuntament posarà en marxa un servei per a fomentar la creació d’empreses

Lloret engega un servei gratuït que dóna suport a la creació d'empreses. Porta per nom el Club de l’Emprenedor i s'adreça a totes aquelles persones que volen tirar endavant un negoci a la vila. L'ajuntament argumenta que ara és un bon moment per instaurar aquest servei a Lloret, donat el creixement poblacional i l'increment de […]

Darreres Notícies

Lloret engega un servei gratuït que dóna suport a la creació d'empreses. Porta per nom el Club de l’Emprenedor i s'adreça a totes aquelles persones que volen tirar endavant un negoci a la vila. L'ajuntament argumenta que ara és un bon moment per instaurar aquest servei a Lloret, donat el creixement poblacional i l'increment de locals amb negocis nous.

 

circo de las estrellas

Els interessats s'hauran d'acostar a l'Oficina de Promoció Econòmica, on rebran informació, orientació i assessorament. Primer de tot, se'ls explicarà tot allò relacionat amb temes financers, laborals i fiscals que cal saber per poder engegar una empresa.

 

Després de la primera presa de contacte, la persona interessada, és a dir, l'emprenedor, rebrà informació sobre els passos a seguir per iniciar l'activitat empresarial. Arribats en aquest punt, el consell comarcal de la Selva és qui continua l'assessorament. El regidor de promoció econòmica, Francesc Oliva, explica que el tutelatge s'allarga fins dos anys després que s’hagi iniciat el negoci.

 

Segons fonts municipals, es preveu que el Club de l'Emprenedor entri en funcionament a finals del mes de maig. El foment de creació d'empreses es complementa, per part de l'ajuntament, amb dues activitats més que es duran a terme a la tardor.

 

D'una banda, s'engegarà un concurs adreçat a emprenedors amb un premi en metàl·lic que permetrà finançar part de la inversió inicial. D'altra banda, s'organitzaran seminaris relacionats amb el marqueting i l'anàlisi de costos.

 

L'objectiu, en aquest cas, és proporcionar formació als emprenedors, en relació a la competència, a fidelitzar els clients i a controlar les despeses de la seva empresa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist