22.2 C
Blanes

L’Ajuntament recomanarà tancar tot el dia per Santa Cristina.

Tancar per Santa Cristina. Aquesta és la voluntat de la majoria de botiguers adherits a l'Assossiació de Comerciants de Lloret. Anit es van reunir en assemblea per decidir què fer pel dia de Festa Major, si tancar mig dia, o fer-ho el dia sencer. En aquest sentit, la decisió majoritària dels botiguers es va decantar […]

Darreres Notícies

Tancar per Santa Cristina. Aquesta és la voluntat de la majoria de botiguers adherits a l'Assossiació de Comerciants de Lloret. Anit es van reunir en assemblea per decidir què fer pel dia de Festa Major, si tancar mig dia, o fer-ho el dia sencer.

En aquest sentit, la decisió majoritària dels botiguers es va decantar per seguir la recomanació de cada any, que és tancar portes tota la jornada. Amb tot, segons ha explicat el president de l'Assossiació de Comerciants, Francesc Alzina, el fet de tancar els comerços fa lluir més la Festa Major. Aquest debat, però, no és nou. Cada any, a les portes de la diada de Santa Cristina, se senten diversitat d'opinions sobre si tancar o obrir el 24 de juliol. Fa setze anys que s'arrossega aquesta situació per manca d'una norma legal que determini dies de tancament per Festa Major a les poblacions que, com Lloret, tenen horaris comercials diferents per la seva excepcionalitat turística.

circo de las estrellas

Així doncs, la voluntat majoritària dels botiguers adherits a l’Associació de Lloret és tancar tot el dia de Santa Cristina, seguint les recomanacions que cada any fa l'Ajuntament. Al tractar-se d'una recomanació, els botiguers no estan obligats per llei a tancar els establiments.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist