22 C
Blanes

L’ajuntament suspèn de sou i feina una treballadora per incompatibilitat de feines.

L'ajuntament suspèn de salari i de feina una treballadora, Núria Cañas Mercader, perquè treballava per diverses promotores urbanístiques, mentre era inspectora d'obres municipal. Segons el consistori, la dona ha compaginat feines que són incompatibles en una trentena d'ocasions durant els últims anys. Per això, se li va obrir un expedient, que ha permès provar que […]

Darreres Notícies

L'ajuntament suspèn de salari i de feina una treballadora, Núria Cañas Mercader, perquè treballava per diverses promotores urbanístiques, mentre era inspectora d'obres municipal. Segons el consistori, la dona ha compaginat feines que són incompatibles en una trentena d'ocasions durant els últims anys.

Per això, se li va obrir un expedient, que ha permès provar que l'empleada desenvolupava activitats professionals fora de l'ajuntament que no eren compatibles amb el seu càrrec. El regidor de recursos humans, Ignasi Riera, explica que la declaració d'incompatibilitat és competència del ple, i per aquest motiu es porta a la sessió de demà.

circo de las estrellas

El cas el va descobrir l'ajuntament arran de la denúncia d'una particular. Això va fer iniciar un expedient, que va permetre comprovar que la inspectora d'obres realitzava efectivament feines que eren incompatibles amb el seu càrrec. Núria Cañas Mercader, que fa anys que treballa a l'ajuntament, ha presentat al·legacions.

Seguim parlant del ple de demà. Altres temes destacats són la proposta per cedir a la Generalitat una finca de Fenals amb la finalitat que s'hi construeixin dos centres educatius, una escola de primària i un institut. Un altre tema és una moció del PSC en què es demana que es cedeixin els terrenys per instal·lar un centre de salut també en el barri de Fenals.

Recordin que la sessió ordinària de demà comença, com és habitual, a les 8 del vespre. El podran seguir en directe a través de la nostra emissora, en el 90.2 de la FM.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist