22.2 C
Blanes

L’Ajuntament valora positivament l’anunci de l’inici de la variant en el 2008

Valoracions positives per part de l'Ajuntament de Lloret de Mar arran de l’anunci del conseller Nadal de començar el 2008 les obres de la variant de la Costa Brava Sud. Nadal va fer aquest anunci divendres passat, durant la visita que va fer a la nova terminal d’autobusos de Lloret de Mar. El conseller de Política […]

Darreres Notícies

Valoracions positives per part de l'Ajuntament de Lloret de Mar arran de l’anunci del conseller Nadal de començar el 2008 les obres de la variant de la Costa Brava Sud.

Nadal va fer aquest anunci divendres passat, durant la visita que va fer a la nova terminal d’autobusos de Lloret de Mar. El conseller de Política Territorial i Obra Pública Joaquim Nadal, responia amb aquest anunci a la demanda que li havia fet l’alcalde, Xavier Crespo, perquè es construeixi aquesta infraestructura llargament reivindicada. Tot i això, des del consistori lloretenc diuen que estaran a l’expectativa en tot moment, pendents que s’executi l’obra. Serà la legislatura de la variant, segons va afirmar l’alcalde Crespo. 

circo de las estrellas

El regidor d'Urbanisme, Josep Valls, diu que amb el creixement que ha patit Lloret ens els darrers anys, l’obra és prioritària, segons el regidor cal evitar els embussos que actualment pateix el municipi, sobretot els mesos d’estiu i facilitar els accessos i sortides de la població.

La variant ha de posar solució a aquest caos circulatori, per Valls, si la Generalitat està construint accessos a tota la província de Girona, el de la Costa Brava Sud també és fonamental. Segons va anunciar Joaquim Nadal, entre el març i el juny del 2008 es licitarà i s’adjudicarà l’obra i al mes de setembre, un cop passat l’estiu, començarien les obres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist