19.5 C
Blanes

L’Alcalde Crespo fa una crida a la població perquè participi en el referèndum.

Falten tres dies pel referèndum del nou estatut de Catalunya. A Lloret hi haurà un total de 25 meses on els veïns podran dipositar el seu vot i així formalitzar la seva opinió sobre el text. De persones cridades al referèndum, n'hi ha, a Lloret, 17.391. Aquest és el cens electoral de la vila. A […]

Darreres Notícies

Falten tres dies pel referèndum del nou estatut de Catalunya. A Lloret hi haurà un total de 25 meses on els veïns podran dipositar el seu vot i així formalitzar la seva opinió sobre el text.

De persones cridades al referèndum, n'hi ha, a Lloret, 17.391. Aquest és el cens electoral de la vila. A aquesta xifra s'hi han de sumar els 235 lloretencs que viuen a l'estranger, i que poden votar a través de correu o bé en les ambaixades corresponents.

circo de las estrellas

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, ha convidat la població que diumenge exerceixi el seu dret a opinar sobre l'estatut.  L'alcalde ha destacat que és ara, en referència al 18 de juny, quan els lloretencs s'han de pronunciar i no després. Ho considera una obligació. 

Xavier Crespo espera que la participació a Lloret diumenge sigui elevada i que se superi el 60% previst en general, segons els sondejos.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist