21.8 C
Blanes

L’alcalde de Lloret assumirà la regidoria de turisme

Xavier Crespo assumirà la regidoria de turisme, plantejada, en aquest mandat, com una àrea transversal, en la que hi participaran altres departaments, com esports, cultura, medi ambient, urbanisme i obra pública, etc. Qui ho coordinarà i ho centralitzarà tot serà la figura de l'alcalde.   De moment, és tot el que sabem del cartipàs municipal, és […]

Darreres Notícies

Xavier Crespo assumirà la regidoria de turisme, plantejada, en aquest mandat, com una àrea transversal, en la que hi participaran altres departaments, com esports, cultura, medi ambient, urbanisme i obra pública, etc. Qui ho coordinarà i ho centralitzarà tot serà la figura de l'alcalde.

 

circo de las estrellas

De moment, és tot el que sabem del cartipàs municipal, és a dir, de les noves àrees de govern que gestionaran els 11 regidors de CiU, amb col·laboracions puntuals d'altres formacions. Tot indica que seran el PP, soci de govern fins ara, i el Grup Independent Lloret, representat per Joaquim Teixidor (regidor expulsat del PP).

 

Pel que fa a la resta, ERC ha rebutjat col·laborar amb CiU, i el PSC i la coalició ICV-EUiA no han rebut ofertes de cap tipus. Si CiU, la primera força política a Lloret, amb majoria absoluta, es planteja el mandat amb “il·lusió renovada” i un “equip incrementat”, el PSC, el principal grup de l'oposició, anuncia una “oposició constructiva i continuada” així com un treball al costat de les persones, les associacions i les institucions, tal i com ha dit el seu portaveu Gori Elorza.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist