22 C
Blanes

L’alcalde de Lloret espera superar la participació del 60% de les eleccions anteriors

Fomentar la participació a les eleccions municipals de diumenge a Lloret de Mar. Aquesta és la voluntat institucional de l'Ajuntament, que demana als electors, a les persones que tenen dret a vot, que l'exerceixin i que el 27 de maig assisteixin a la cita que tenen amb les urnes.   El referent més proper és […]

Darreres Notícies

Fomentar la participació a les eleccions municipals de diumenge a Lloret de Mar. Aquesta és la voluntat institucional de l'Ajuntament, que demana als electors, a les persones que tenen dret a vot, que l'exerceixin i que el 27 de maig assisteixin a la cita que tenen amb les urnes.

 

circo de las estrellas

El referent més proper és el dels comicis anteriors, al 2003, en què es va fregar el 60% de la participació. L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, es mostra convençut que es pot superar. En aquest sentit, ha demanat que “la gent vagi a votar” i ha recordat que “hi ha diverses opcions polítiques i el vot en blanc”.

 

L’alcalde ha destacat que “és fonamental que els veïns s'apropin als col·legis electorals, que emetin el seu vot i que donin així el seu parer pels propers quatre anys a Lloret”.

 

Xavier Crespo cita la participació assolida fa pocs dies a França, en motiu de les eleccions presidencials, en què va anar a votar el 85% de l'electorat. Una xifra elevada i exemplar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist