21.8 C
Blanes

L’alcalde de Lloret valora la seva trobada amb el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, com a positiva

Finalment Lloret rep una resposta a la petició de l'Obreria de Santa Cristina, veïns i entitats que no volen que Santa Cristina formi part del PEIN Pinya de Rosa de Blanes. Això és després que l'Alcalde, Xavier Crespo, parlés amb el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar en el Parlament. Una trobada, segons ha afirmat […]

Darreres Notícies

Finalment Lloret rep una resposta a la petició de l'Obreria de Santa Cristina, veïns i entitats que no volen que Santa Cristina formi part del PEIN Pinya de Rosa de Blanes. Això és després que l'Alcalde, Xavier Crespo, parlés amb el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar en el Parlament. Una trobada, segons ha afirmat l'Alcalde, positiva i en la que es va mostrar una bona predisposició per arribar a un acord.

L'Alcalde de Lloret també s'ha pronunciat en relació a l'interès de l'entitat SOS Lloret de que el PEIN arribi fins a Fenals. Afirma que Lloret va demanar en el seu moment el suport de la Generalitat per evitar que es construís en aquesta zona. Un espai urbanitzable on l'ajuntament va suspendre llicències per poder, d'aquesta manera, preservar-lo. Una problemàtica que es va resoldre amb el POUM, el pla d'ordenació urbanística municipal.

circo de las estrellas

Recordem que va ser el mes de juliol de l'any 2005 quan es va aprovar en sessió plenària excloure la finca de Santa Cristina del PEIN. Una petició que l'Alcalde de Lloret manifestarà una vegada més en la reunió que hi ha prevista pel proper divendres dia 23 de març amb la Conselleria de Medi Ambient.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist