22 C
Blanes

L’Alcalde de Lloret valora positivament la inversió feta a la pàgina web de Ronaldinho

Valoració positiva per part de l'Alcade, Xavier Crespo, en relació a la inversió anual que Lloret de Mar fa a la pàgina web de Ronaldinho. Es tracta de 200 mil euros anuals, una inversió que sembla ser ja està coberta. Així ho ha afirmat l'Alcalde després que l'astre futboler visités la setmana passada Lloret de […]

Darreres Notícies

Valoració positiva per part de l'Alcade, Xavier Crespo, en relació a la inversió anual que Lloret de Mar fa a la pàgina web de Ronaldinho. Es tracta de 200 mil euros anuals, una inversió que sembla ser ja està coberta. Així ho ha afirmat l'Alcalde després que l'astre futboler visités la setmana passada Lloret de Mar. Considera que aquests diners serveixen per aconseguir que la marca Lloret de Mar i la seva relació amb l'esport cada vegada es conegui més.

 

circo de las estrellas

Però la visita de Ronaldinho a Lloret de Mar ha provocat més reaccions sobretot per part de la oposició que va qualificar aquest acte d'electoralista ja que s'ha organitzat a menys de 2 mesos dels comicis municipals. Xavier Crespo davant aquestes afirmacions ha defensat que en aquests moments els toca governar a ells.

 

A banda de la part més polèmica dimecres passat més d'un va conèixer la part més humana de  Ronaldinho. Una persona agradable a qui li agrada el que fa, només cal veure'l com somriu.

 

El tret més destacable del futbolista és doncs el seu somriure encara que si parlem de somriures hem de destacar molt notablement els de tots els nens que van fotografiar-se amb ell i que van poder tocar-lo i veure'l de molt a prop fent realitat d'aquesta manera un dels seus somnis.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist