21.8 C
Blanes

L’Alcalde Xavier Crespo emplaça als Lloretencs a gaudir de la festa i a que hi participin

Aquesta festa major és la primera que es fa després de l’agermanament amb la ciutat italiana de Bolsena. Ho ha recordat l’alcalde de Lloret de Mar Xavier Crespo tot desitjant molt bona festa major a tots els lloretencs.  La festa major de Santa Cristina està marcada per la tradició, per uns actes molt arrelats que […]

Darreres Notícies

Aquesta festa major és la primera que es fa després de l’agermanament amb la ciutat italiana de Bolsena. Ho ha recordat l’alcalde de Lloret de Mar Xavier Crespo tot desitjant molt bona festa major a tots els lloretencs. 

La festa major de Santa Cristina està marcada per la tradició, per uns actes molt arrelats que es repeteixen any rere any però que per l’alcalde és bo que es renovin.

circo de las estrellas

Sense fer esment directe als comerços, ja que hi ha un ban de l’alcalde que recomana tancar demà però que no dóna a l’ajuntament potestat per fer-ho, Xavier Crespo ha emplaçat als lloretencs gaudir de la festa.

La processó marítima al matí i el Ball de Plaça a la tarda marcaran demà un any més els actes de la festa major d’estiu de Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist