22 C
Blanes

L’ampliació de les pistes d’atletisme, més a prop

Primer pas per poder ampliar les pistes d'atletisme de Lloret, equipament únic a la comarca de la Selva. El que s'ha fet efectiu és aprovar el projecte bàsic. L'objectiu és condicionar les pistes per tal que tinguin 8 carrils en tota la seva extensió, enlloc dels 6 que hi ha ara.   Un cop adequat, […]

Darreres Notícies

Primer pas per poder ampliar les pistes d'atletisme de Lloret, equipament únic a la comarca de la Selva. El que s'ha fet efectiu és aprovar el projecte bàsic. L'objectiu és condicionar les pistes per tal que tinguin 8 carrils en tota la seva extensió, enlloc dels 6 que hi ha ara.

 

circo de las estrellas

Un cop adequat, l'equipament podrà acollir competicions de primer nivell i d’àmbit mundial, tal i com destaca el regidor d'esports de l'ajuntament, Ivan Tibau. Amb aquest projecte, es vol seguir apostant per al turisme esportiu, que permet atraure visitants a Lloret fora de la temporada turística.

 

Un element indispensable són unes bones instal·lacions esportives, però la bonança climàtica i la planta hotelera que té Lloret també tenen la seva importància. Després d'aprovar el projecte bàsic d'ampliació de les pistes d'atletisme, el següent pas és enllestir el projecte definitiu i treure les obres a concurs. Després de l'estiu, l'ajuntament decidirà si pressuposta els treballs per l'any que ve, per al 2008.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist