25.6 C
Blanes

L’Arxiu Municipal de Lloret instaura uns premis de recerca adreçats a estudiants

L'arxiu municipal ha creat uns premis que volen fomentar, entre els estudiants, els treballs de recerca sobre temes relacionats amb Lloret de Mar. La convocatòria s'adreça a alumnes de batxillerat o de cicles formatius de grau superior.   Les obres que es vulguin presentar a concurs han d'estar avalades pel centre educatiu, que pot donar […]

Darreres Notícies

L'arxiu municipal ha creat uns premis que volen fomentar, entre els estudiants, els treballs de recerca sobre temes relacionats amb Lloret de Mar. La convocatòria s'adreça a alumnes de batxillerat o de cicles formatius de grau superior.

 

circo de las estrellas

Les obres que es vulguin presentar a concurs han d'estar avalades pel centre educatiu, que pot donar suport a un màxim de 6 treballs. El responsable de l'arxiu, Joaquim Daban, explica que la idea se'ls va ocórrer perquè hi ha molts estudiants que preparen treballs de recerca a l'arxiu i els premis es consideren que poden ser un al·licient perquè s'interessin per algun aspecte de Lloret.

 

Com dèiem, els treballs els han de realitzar alumnes d'institut i els ha d'avalar la direcció del centre, que pot ser de Lloret però també de fora. Un cop el centre decideixi destacar un treball de recerca fet per un alumne i sobre una temàtica vinculada a Lloret, l'obra es pot fer arribar a l'arxiu municipal abans del 30 de juny. El treball ha d'estar en suport paper i en suport informàtic.

 

Un jurat estudiarà les obres presentades i donarà a conèixer el veredicte i el guanyador a la tardor, quan l'arxiu presenta la seva publicació anual, titulada Sesmond. Els premis porten el mateix nom i l'estudiant guanyador rebrà, com a guardó, 300 euros i un lot de llibres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist