18 C
Blanes

L’associació Aurora organitza una xerrada sobre l’evolució de la dona

L'Associació de la Dona Activa no és la única entitat que organitza activitats per a dones de forma específica. Fa poc temps, aquí, a Lloret, s'ha creat una altra associació, anomenada Aurora. També elabora propostes 100% feministes, com una xerrada que es duu a terme aquest vespre. L’objectiu és fer una aproximació a l'evolució de […]

Darreres Notícies

L'Associació de la Dona Activa no és la única entitat que organitza activitats per a dones de forma específica. Fa poc temps, aquí, a Lloret, s'ha creat una altra associació, anomenada Aurora. També elabora propostes 100% feministes, com una xerrada que es duu a terme aquest vespre. L’objectiu és fer una aproximació a l'evolució de la dona al llarg del segle XX.

 

circo de las estrellas

La presidenta de l'associació, Chelo Camarero, assenyala que s'han fet petits passos, però que encara hi ha molt camí per recórrer per assolir la igualtat entre homes i dones. Saber en què han canviat les coses al llarg del segle passat, com, per exemple, amb el dret a vot o la incorporació de la dona al món del treball, és l'objectiu de la xerrada d'avui.

 

Segons les organitzadores, la temàtica interessa a tothom, a dones i homes. L'acte d'avui està previst que comenci a les 8 del vespre a la sala de plens de l'ajuntament. La ponent és la psicològica i filòloga, Olga Pol. Tothom hi és convidat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist