22.2 C
Blanes

L’associació Catalunya contra el Càncer organitza un curs per deixar de fumar

Deixar de fumar. Aquest és l'objectiu que es proposa des del curs organitzat per la secció local de l'associació Catalunya contra el Càncer.   A partir de demà, un cop a la setmana durant els propers dos mesos es podrà assistir a un curs impartit per una psicòloga i que està dirigit a totes aquelles persones […]

Darreres Notícies

Deixar de fumar. Aquest és l'objectiu que es proposa des del curs organitzat per la secció local de l'associació Catalunya contra el Càncer.

 

circo de las estrellas

A partir de demà, un cop a la setmana durant els propers dos mesos es podrà assistir a un curs impartit per una psicòloga i que està dirigit a totes aquelles persones que en algun moment hagin pensat deixar de fumar.

 

A més d'aquesta iniciativa des de la mateixa associació també es duen a terme sessions informatives als instituts per evitar que els més joves comencin a fumar. Les classes del curs s'impartiran un cop a la setmana, en concret els dimarts de set a vuit del vespre a l'hospital sociosanitari, durant 2 mesos.

 

El curs és gratuït i totes aquelles persones interessades en dur-lo a terme poden trucar a l'hospital sociosanitari per apuntar-se. La presentació es farà demà al vespre de set a vuit a l'hospital sociosanitari.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist