Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil revisa les boques d’aigua anti-incendis de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil porta a terme una revisió de les boques d'aigua anti-incendis del municipi amb l'objectiu d'estar preparat en cas d'emergència.

El Cap de Protecció Civil de Lloret, Felip Carbonell, ha explicat que aquesta iniciativa no és la primera vegada que es porta a terme al municipi sinó que és una pràctica habitual que consisteix en situar en un mapa de coordenades tota la xarxa municipal de boques d'incendis. La finalitat, segons Carbonell, és que Lloret estigui preparat en cas d'emergència.

 

Per la seva banda, Ferran Corbella, President de l'Associació de Voluntaris de protecció civil de LLoret, ha dit que la iniciativa sorgeix de la col·laboració entre l'associació de voluntaris i el departament de Proteccií Civil per mantenir els plans d'emergència al dia.  

 

La tasca conjunta entre el departament i els voluntaris és localitzar aquests hidrants per a fer-ne un llistat i senyalitzar-los en un mapa, una iniciativa que ha estat molt ben valorada pel regidor de Governació, Ignasi Riera.

Fonts del departament de Protecció Civil han confirmat que abans de l'estiu aquesta tasca estarà totalment finalitzada.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".