19.5 C
Blanes

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil revisa les boques d’aigua anti-incendis de Lloret de Mar.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil porta a terme una revisió de les boques d'aigua anti-incendis del municipi amb l'objectiu d'estar preparat en cas d'emergència. El Cap de Protecció Civil de Lloret, Felip Carbonell, ha explicat que aquesta iniciativa no és la primera vegada que es porta a terme al municipi sinó que és una […]

Darreres Notícies

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil porta a terme una revisió de les boques d'aigua anti-incendis del municipi amb l'objectiu d'estar preparat en cas d'emergència.

El Cap de Protecció Civil de Lloret, Felip Carbonell, ha explicat que aquesta iniciativa no és la primera vegada que es porta a terme al municipi sinó que és una pràctica habitual que consisteix en situar en un mapa de coordenades tota la xarxa municipal de boques d'incendis. La finalitat, segons Carbonell, és que Lloret estigui preparat en cas d'emergència.

circo de las estrellas

 

Per la seva banda, Ferran Corbella, President de l'Associació de Voluntaris de protecció civil de LLoret, ha dit que la iniciativa sorgeix de la col·laboració entre l'associació de voluntaris i el departament de Proteccií Civil per mantenir els plans d'emergència al dia.  

 

La tasca conjunta entre el departament i els voluntaris és localitzar aquests hidrants per a fer-ne un llistat i senyalitzar-los en un mapa, una iniciativa que ha estat molt ben valorada pel regidor de Governació, Ignasi Riera.

Fonts del departament de Protecció Civil han confirmat que abans de l'estiu aquesta tasca estarà totalment finalitzada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist