Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar

L’empresa B ZERO 1 ARQUITECTES farà el nou teatre de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Recentment s'ha decidit quina és l'empresa que realitzarà el projecte, que s'ha triat entre un total de 16 equips, B ZERO 1 ARQUITECTES i al capdavant es dóna la coincidència que hi ha el besnét del gran arquitecte modernista Domènech i Montaner, el fet que l'encapçali el descendent d'un dels grans noms de l'arquitectura catalana ha estat una sorpresa molt agradable pel Consistori Lloretenc. 

L'Ajuntament ha triat aquesta empresa perquè la seva proposta era la que s'ajustava més als requisits demanats i també a l'entorn on anirà ubicat el teatre, el parc de Can Xardó. En aquest sentit, la votació ha estat unànime.  

El futur teatre de Lloret de Mar té un pressupost de 4'8 milions d'euros. Això permetrà construir un edifici de 2 mil 500 metres quadrats, que inclourà 400 butaques i graderies situades a fora. Segons la Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Lloret de Mar, Laura Bertran, un dels incentius pels arquitectes és la ubicació privilegiada del teatre. 

Després de la tria de l'empresa que farà el projecte, aquest ha de passar per un seguit de tràmits administratius. La previsió és que durant la primavera del 2007 es comenci a construir el teatre municipal de Lloret. Encara és aviat, segons l'ajuntament, per anunciar més terminis de les obres.

 

B ZERO 1 ARQUITECTES ha realitzat l'arxiu de la corona d'Aragó a Barcelona, ha rehabilitat el Palau de la Música i ha creat le teatre de Sant Andreu de la Barca, entre altres obres.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.