25.6 C
Blanes

L’empresa B ZERO 1 ARQUITECTES farà el nou teatre de Lloret de Mar.

Recentment s'ha decidit quina és l'empresa que realitzarà el projecte, que s'ha triat entre un total de 16 equips, B ZERO 1 ARQUITECTES i al capdavant es dóna la coincidència que hi ha el besnét del gran arquitecte modernista Domènech i Montaner, el fet que l'encapçali el descendent d'un dels grans noms de l'arquitectura catalana ha […]

Darreres Notícies

Recentment s'ha decidit quina és l'empresa que realitzarà el projecte, que s'ha triat entre un total de 16 equips, B ZERO 1 ARQUITECTES i al capdavant es dóna la coincidència que hi ha el besnét del gran arquitecte modernista Domènech i Montaner, el fet que l'encapçali el descendent d'un dels grans noms de l'arquitectura catalana ha estat una sorpresa molt agradable pel Consistori Lloretenc. 

L'Ajuntament ha triat aquesta empresa perquè la seva proposta era la que s'ajustava més als requisits demanats i també a l'entorn on anirà ubicat el teatre, el parc de Can Xardó. En aquest sentit, la votació ha estat unànime.  

circo de las estrellas

El futur teatre de Lloret de Mar té un pressupost de 4'8 milions d'euros. Això permetrà construir un edifici de 2 mil 500 metres quadrats, que inclourà 400 butaques i graderies situades a fora. Segons la Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Lloret de Mar, Laura Bertran, un dels incentius pels arquitectes és la ubicació privilegiada del teatre. 

Després de la tria de l'empresa que farà el projecte, aquest ha de passar per un seguit de tràmits administratius. La previsió és que durant la primavera del 2007 es comenci a construir el teatre municipal de Lloret. Encara és aviat, segons l'ajuntament, per anunciar més terminis de les obres.

 

B ZERO 1 ARQUITECTES ha realitzat l'arxiu de la corona d'Aragó a Barcelona, ha rehabilitat el Palau de la Música i ha creat le teatre de Sant Andreu de la Barca, entre altres obres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist