6.9 C
Lloret de Mar

L’equip de govern en funcions apura els últims dies abans del ple d’investidura

Romà Codina i els regidors de CiU que l’han acompanyat als darrers quatre anys apuren els últims dies com a govern en funcions. Dissabte, a les 12 del migdia, es durà a terme el ple d’investidurà, en què els regidors electes escolliran el nou alcalde de Lloret. Aquesta nova etapa farà que setze regidors deixin el […]

Els regidors en funcions, en el ple d'ahir per aprovar les actes anteriors
Els regidors en funcions, en el ple d'ahir per aprovar les actes anteriors

Darreres Notícies

Romà Codina i els regidors de CiU que l’han acompanyat als darrers quatre anys apuren els últims dies com a govern en funcions. Dissabte, a les 12 del migdia, es durà a terme el ple d’investidurà, en què els regidors electes escolliran el nou alcalde de Lloret.

servicios profesionales jimenez

Aquesta nova etapa farà que setze regidors deixin el càrrec, entre ells, Jordi Martínez. En aquest mandat, ha estat al capdavant d’algunes de les àrees amb més pes com Seguretat Ciutadana i Urbanisme. De la feina feta en aquests darrers anys, Martínez destaca la creació i la implantació de les ordenances de civisme. Conclou que “s’ha millorat en temes de seguretat, tot i que hi ha incidents puntuals a la nit i problemes que no s’acaben d’eradicar” i afegeix que “cal continuar treballant perquè vegin que a Lloret no tot està permès”.

Martínez també ha fet balanç del departament d’urbanisme. Destaca que s’ha limitat la implantació de noves discoteques i bars musicals al nucli antic, s’ha regulat la ubicació dels centres de culte, s’ha començat a posar ordre en els habitatges d’ús turístic i que s’han modificat els usos de la zona hotelera, per permetre-hi més activitats i així dinamitzar el sector. També assenyala que, dins l’apartat de protecció civil, s’han tirat endavant els plans d’emergències, incendis i nevades.

Qui també ha acabat de fer balanç és una altra regidora que deixa el càrrec. Ester Olivé diu adéu al seu pas de vuit anys a l’Ajuntament. En destaca la “modernització” interna del consistori. Olivé ha estat al capdavant d’àrees tan diverses, com Esports, Festes i serveis generals. Assegura que marxa ‘satisfeta per la feina feta’.

Recordem que aquest dissabte 13 de juny es constitueixen la immensa majoria dels Ajuntaments, com el de Lloret. El ple de constitució començarà a les 12 del migdia. El donarem en directe a Nova Ràdio Lloret

spot_img

El + Vist