21.8 C
Blanes

Les botigues de Lloret poden obrir el dia del treballador, primer de maig

La llei obliga tots els establiments de Catalunya a tancar les portes 4 dies a l'any. Un d'ells és el primer de maig, dia del treballador, que és dimarts vinent. Doncs, a Lloret, com a excepció, totes les botigues podran obrir les portes.   El motiu és que és el dia del mercat setmanal. Segons […]

Darreres Notícies

La llei obliga tots els establiments de Catalunya a tancar les portes 4 dies a l'any. Un d'ells és el primer de maig, dia del treballador, que és dimarts vinent. Doncs, a Lloret, com a excepció, totes les botigues podran obrir les portes.

 

circo de las estrellas

El motiu és que és el dia del mercat setmanal. Segons l'ajuntament, si dimarts les parades del mercat de roba i teixits poden obrir les portes, també ho han de poder fer la resta de comerços de la vila. Per Víctor Llasera, regidor de comerç, sinó fos així, es consideraria “competència deslleial”.

 

Tot i que el mercat només funciona als matins, les botigues de Lloret faran l'horari habitual, és a dir, durant tot el dia. Aquesta excepcionalitat, que només passa enguany pel fet de caure en un dimarts, es comunicarà al sector a través dels circuits habituals i dels mitjans de comunicació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist