24.7 C
Blanes

Les discoteques de Lloret tanquen una hora més tard

Les discoteques de Lloret han obert una hora més aquest cap de setmana. Enlloc de tancar a les 5, ho han fet a les 6 de la matinada. El motiu és que ha entrat en vigor una llei de la Generalitat per fer compatible l’oci nocturn i el descans veïnal.   La idea és que […]

Darreres Notícies

Les discoteques de Lloret han obert una hora més aquest cap de setmana. Enlloc de tancar a les 5, ho han fet a les 6 de la matinada. El motiu és que ha entrat en vigor una llei de la Generalitat per fer compatible l’oci nocturn i el descans veïnal.

 

circo de las estrellas

La idea és que les persones que volen gaudir de la nit, ho facin fins a les 6, que és quan, normalment, ja funciona el transport públic. Així es vol evitar que estiguin pel carrer i que generin sorolls que no deixen dormir la resta de veïns.

 

Tot i que el cas de Lloret té les seves peculiaritats, amb molts turistes que entren i surten abans de les discoteques, des de l'ajuntament es confia en què la normativa tindrà efectes positius. No descarta haver de modificar l’actuació policial, tot i que s'espera veure com funciona la nova normativa.

 

El fet de tancar una hora més tard era una demanda del sector de l'oci nocturn a Catalunya, que finalment s'ha convertit en una llei que s'aplica des d'aquest cap de setmana.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist