21.8 C
Blanes

Les gimnastes de Lloret preparen una gran festa de fi de curs

La Gimnastrada és la festa de diumenge amb què el Club Rítmica Lloret posa punt i final a una temporada plena de fites esportives. Per equips, el de gimnàstica estètica s'ha proclamat subcampió d'Espanya, i, en individuals, Andrea Molina ha quedat en setena posició en el campionat estatal.   Tot això i més celebraran les […]

Darreres Notícies

La Gimnastrada és la festa de diumenge amb què el Club Rítmica Lloret posa punt i final a una temporada plena de fites esportives. Per equips, el de gimnàstica estètica s'ha proclamat subcampió d'Espanya, i, en individuals, Andrea Molina ha quedat en setena posició en el campionat estatal.

 

circo de las estrellas

Tot això i més celebraran les membres de l'entitat amb una exhibició on hi participaran les 125 nenes del club. Tenen entre 4 i 15 anys i totes seran a l'espectacle, que culminarà amb un número final col·lectiu.

 

La festa-exhibició de diumenge és oberta a tothom i permetrà que les nenes de gimnàstica rítmica demostrin què saben fer a sobre de la pista. El seu talent, en solitari o en equips, és el que ha permès que col·leccionin, en aquesta temporada, ple de títols estatals.

 

Les entrenadores i les alumnes es mostren satisfetes amb les fites, i esperen que la temporada següent sigui igual de bona. Davant la demanda existent i tenint en compte els resultats aconseguits, el club ha decidit muntar una escola d'estiu de gimnàstica rítmica. Es durà a terme els matins del juliol i l'agost a l'Esteve Carles. Les persones interessades ja s'hi poden apuntar. Ho han de fer en el pavelló del Molí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist