26.4 C
Blanes

Les inscripcions dels cursos esportius municipals s’han de formalitzar al setembre

Lloret espera superar enguany les 1.250 inscripcions per a cursos esportius municipals de l’any passat. Les incripcions s'han de formalitzar durant la segona quinzena d'aquest mes de setembre per als que vulguin practicar natació, gimnàstica, aeròbic, psicomotricitat i atletisme.   Hi ha un total de 7 cursos ofertats, adreçats a diferents franges d'edat. Les primeres […]

Darreres Notícies

Lloret espera superar enguany les 1.250 inscripcions per a cursos esportius municipals de l’any passat. Les incripcions s'han de formalitzar durant la segona quinzena d'aquest mes de setembre per als que vulguin practicar natació, gimnàstica, aeròbic, psicomotricitat i atletisme.

circo de las estrellas

 

Hi ha un total de 7 cursos ofertats, adreçats a diferents franges d'edat. Les primeres inscripcions comencen el 13 de setembre i la data límit és el dia 29. Per tant, no se n'acceptarà cap durant els mesos d'octubre i novembre.

 

Les novetats d'enguany, encaminades a satisfer necessitats detectades, són per la natació i la gimnàstica per la gent gran. El regidor d’esports, Joaquim Teixidor, explica que s’amplien places i horaris en el curs de natació per la gent gran, i es fan millores per fer les inscripcions més “còmodes per als nostres jubilats”.

 

Pel que fa a l'oferta existent, la regidoria d'esports es compromet a no deixar ningú sense plaça. Calcula que entre els cursos municipals, els clubs i les entitats esportives, a Lloret hi haurà unes 3.000 persones practicant esport de forma regular aquesta temporada 2006-2007.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist