22 C
Blanes

Les inversions més importants en cultura

Lloret destina, l'any que ve, uns 2 milions d'euros per poder tirar endavant la construcció del complex cultural d'oci de la plaça Pere Torrent. El projecte té un cost total de 8’5 milions d'euros, que es reparteixen en diferents pressupostos anuals de l'ajuntament. De moment, només hi ha confirmada una subvenció i és per la […]

Darreres Notícies

Lloret destina, l'any que ve, uns 2 milions d'euros per poder tirar endavant la construcció del complex cultural d'oci de la plaça Pere Torrent. El projecte té un cost total de 8’5 milions d'euros, que es reparteixen en diferents pressupostos anuals de l'ajuntament. De moment, només hi ha confirmada una subvenció i és per la biblioteca.

 

circo de las estrellas

Per tant, la major part de l'equipament, que acollirà la biblioteca, el casal del jubilat, l'escola d'adults i la seu de Benestar i Família, serà finançat a través de fons municipals. Per la regidora de cultura, Laura Bertan, aquest és un projecte tan ambiciós com necessari. Com també ho és el teatre municipal, que s'ha de començat a construir a Can Xardó aquest 2007.

 

Per a fer-ho possible, s'hi destinen dues partides. La més destacada puja a 624.000 euros, referida a la primera fase de l'execució del teatre. La regidora considera que els futurs equipaments serviran per oferir uns serveis adequats a la ciutadania. L’àrea de cultura també gestiona inversions destinades als jardins de Santa Clotilde. Per l'any que ve, superen els 300.000 euros. De tots, destaca un estudi per a saber el valor real de les delicades estàtues que ornamenten el recinte.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist