25.6 C
Blanes

Les obres del nou Puntet comencen demà dijous

El barri de Fenals tindrà, ben aviat, el segon Casal de Joves en funcionament. És qüestió de setmanes. Segons fonts municipals, demà dijous arriba el material, és a dir, els mòduls prefabricats amb què estarà fet el futur Puntet. I la previsió és divendres en comenci la construcció.   El responsable de l'equipament, Carles Carbonell, […]

Darreres Notícies

El barri de Fenals tindrà, ben aviat, el segon Casal de Joves en funcionament. És qüestió de setmanes. Segons fonts municipals, demà dijous arriba el material, és a dir, els mòduls prefabricats amb què estarà fet el futur Puntet. I la previsió és divendres en comenci la construcció.

 

circo de las estrellas

El responsable de l'equipament, Carles Carbonell, explica que s'ha tirat endavant el projecte perquè el Casal de Joves existent, situat a l'avinguda de Vidreres, es troba saturat d'usuaris. El projecte pretén, per tant, donar sortida a les demandes dels joves i les entitats, que són els usuaris del Puntet.

 

L'ubicació triada, la plaça de Fenals, respon a cobrir les necessitats d'un sector que està en expansió i que es troba, encara, mancat de serveis. El futur Casal de Joves funcionarà igual que el primer. És a dir, disposarà d'una sala polivalent per a tot tipus d'activitats, una aula amb ordinadors, una altra per a jocs de taula i, com a novetat, tindrà un despatx per l'Associació de Veïns de Fenals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist