23.6 C
Blanes

Les obres del sòciocultural han de començar aquest setembre

L'edifici sòciocultural de Lloret estarà enllestit abans de dos anys. Això és el que ha afirmat la regidora de Cultura, Laura Bertran. Les obres està previst que comencin aquest mes de setembre i l'empresa que ho gestiona, Acciona, es va comprometre a finalitzar-les amb un any i vuit mesos.   Laura Bertran recorda que el […]

Darreres Notícies

L'edifici sòciocultural de Lloret estarà enllestit abans de dos anys. Això és el que ha afirmat la regidora de Cultura, Laura Bertran. Les obres està previst que comencin aquest mes de setembre i l'empresa que ho gestiona, Acciona, es va comprometre a finalitzar-les amb un any i vuit mesos.

 

circo de las estrellas

Laura Bertran recorda que el centre sòciocultural acollirà, com a grans àrees, la biblioteca, l’escola d’adults, el casal del jubilat i el futur departament de Benestar i Família. La regidora de cultura destaca que l’oferta econòmica i el temps d’execució a què s’ha compromès és el que més van valorar del projecte de part de l'empresa guanyadora.

 

Per tant, si tot va com està previst, el maig del 2008 Lloret ja tindrà el nou centre sòciocultural, que anirà ubicat a l'antiga Casa de la Cultura.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist