25.6 C
Blanes

Les platges de Lloret, úniques a l’Estat

Lloret és l'únic municipi de l'Estat Espanyol que compta, a la vegada, amb tres distintius de qualitat per les seves platges. Ho afirma l’alcalde de la vila, Xavier Crespo, que explica que, per obtenir els certificats, les platges són auditades i han de superar uns requisits molt exigents relacionats amb la seva oferta i gestió. […]

Darreres Notícies

Lloret és l'únic municipi de l'Estat Espanyol que compta, a la vegada, amb tres distintius de qualitat per les seves platges. Ho afirma l’alcalde de la vila, Xavier Crespo, que explica que, per obtenir els certificats, les platges són auditades i han de superar uns requisits molt exigents relacionats amb la seva oferta i gestió.

A Lloret, les platges distingides són la del centre i la de Fenals, que a més d'assolir els distintius EMAS, ISO i la Q de Qualitat, disposen de la bandera blava. Hi ha altres platges catalanes, com la de Calella o Platja d'Aro, que tenen la Q de Qualitat, o bé la de l'Estartit, que compta amb dos certificats, l'ISO i l'EMAS. Però només Lloret disposa dels tres distintius que acrediten el nivell i la qualitat de les dues platges de la costa del municipi.

circo de las estrellas

Segons l'alcalde, després d'assolir aquest objectiu “important”, el proper és obtenir el reconeixement a nivell europeu. Segons fonts municipals, des que les platges de Lloret han obtingut les Q de Qualitat, són auditades de forma permanent. En concret, cada any passen per tres auditories o exàmens per tal de garantir la qualitat i la oferta de les platges del centre i Fenals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist