21.5 C
Blanes

Les visites d’enguany a Santa Clotilde ja superen les realitzades en tot el 2002 i 2003.

Més de 3.000 persones han visitat aquests dies els jardins de Santa Clotilde, en motiu de la seva reobertura al públic, en què l'entrada és gratuïta. És una xifra destacada, assolida en unes 3 setmanes, i que supera totes les visites fetes al jardí tant l'any 2002 com el 2003. Per això, l'alcalde de Lloret, […]

Darreres Notícies

Més de 3.000 persones han visitat aquests dies els jardins de Santa Clotilde, en motiu de la seva reobertura al públic, en què l'entrada és gratuïta. És una xifra destacada, assolida en unes 3 setmanes, i que supera totes les visites fetes al jardí tant l'any 2002 com el 2003.

Per això, l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, afirma que la iniciativa de portes obertes, que s'allarga tot el mes de juny, està anant molt bé. Un alicient obvi és entrar gratuïtament a Santa Clotilde. Ho reconeixen des del mateix ajuntament, que afegeix que també desperta interès comprovar quina remodelació s'hi ha fet. 

circo de las estrellas

Els jardins han estat tancats els últims vuit mesos per poder-hi practicar una restauració, a nivell vegetal i arquitectònic, que era molt necessària. Encara s'han de fer més obres, però l'ajuntament espera que, a partir d'ara, Santa Clotilde es doni a conèixer més i que rebi més visites. L'any passat en va rebre 5.900. Enguany, des que el recinte va obrir a principis de mes, s'han superat les 3.000 entrades.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist