Es torna a engegar l'Escola de Mares i Pares de Lloret. És un espai on els progenitors exposen la seva preocupació sobre l'educació dels seus fills. Les responsables del servei els orienten, i fins i tot els donen material per compartir-lo amb la família.
L'objectiu és formar grups entre mares i pares, perquè comparteixin experiències i solucions als problemes. Un dels més freqüents que plantegen és, segons l’educadora social Isabel Bujalance, aconseguir que els fills “els facin cas” i saber-los imposar límits de conducta.
Aquest problema i la situació actual de les famílies, amb pares i mares que estan tot el dia treballant, són els que s'exposen tot sovint a l'escola. Està oberta a tothom. Només es demana constància en les trobades que s'organitzen cada 15 dies perquè hi hagin resultats. Enguany hi ha muntats un total de 8 grups en horaris i dies diversos.
Els interessats es poden apuntar a través del departament de Benestar i Família o bé en una xerrada que s'organitza demà divendres, i que permet inaugurar el nou curs de l'Escola de Mares i Pares de Lloret.
El ponent és Miquel Aromí, un psicòleg especialitzat en treballar en els processos de dol que pateixen les famílies i sobretot els més petits. Com, per exemple, la mort d’un membre, una malaltia de càncer, un divorci o separació, un company de l’escola que et fa la guitza i que els pares no ho saben, etc. Aquests processos són dolorosos per a tothom.
Com que les situacions esmentades passen, tard o d'hora, en qualsevol família, s'ha decidit triar aquest tema per donar contingut a l'acte de demà. La xerrada ha de començar a les 8 del vespre de divendres, a l'ajuntament.