18 C
Blanes

L’històric Santiago Ontañón és el cap de llista del PP de Lloret

Era l'únic grup que ens faltava per saber. El PP de Lloret ha fet públic el seu cap de llista. És Santiago Ontañón, regidor històric de la formació i també de l'ajuntament des de fa 24 anys.   Defensarà els valors d'una candidatura que ja compta amb un número 2 i 3. Són, respectivament, Carles […]

Darreres Notícies

Era l'únic grup que ens faltava per saber. El PP de Lloret ha fet públic el seu cap de llista. És Santiago Ontañón, regidor històric de la formació i també de l'ajuntament des de fa 24 anys.

 

circo de las estrellas

Defensarà els valors d'una candidatura que ja compta amb un número 2 i 3. Són, respectivament, Carles Passarell, un advocat de 27 anys, i Leonardo Fernández, president de la junta local. Tots dos representen les cares noves d'una llista electoral, que es farà pública ben aviat.

 

El PP ha hagut de resoldre una situació complicada a Lloret, una de les poblacions gironines on té més representació municipal. Dels 3 regidors que hi ha a l'ajuntament, un està expulsat i l'altre es va donar de baixa. I, a més, l'antiga executiva local va ser cessada. Després de col·locar una junta gestora, setmanes enrere es va triar una junta local nova i ara s'ha començat a confeccionar la llista de cara a les eleccions del mes de maig.

 

El seu número 1, Santiago Ontañón, reconeix que està “orgullós” que el partit l'hagi triat i diu que “no espera decebre ningú”. Com a objectiu immediat, el cap de llista espera obtenir uns bons resultats electorals que permetin el PP tenir un paper decisiu en la confecció d'un govern local per Lloret. Recordem que el grup ara mana juntament amb CiU.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist