14.6 C
Lloret de Mar

L’Institut Escola exposa un projecte de Memòria Històrica que repassa vivències dels avis i àvies

Els alumnes de 4t d'ESO han entrevistat els seus avis, àvies, besavis i besàvies i fan una exposició a la Biblioteca. La inauguració és avui, a les 17.30 hores, a la Biblioteca.

Una de les portades del projecte
Una de les portades del projecte

Darreres Notícies

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Escola de Lloret han entrevistat els seus avis, àvies, besavis i besàvies per conèixer més a fons els seus avantpassats i posar les respectives experiències en el context històric que els pertoqui. Tot plegat, s’emmarca en un projecte de Memòria Històrica que el centre ha impulsat a través de diferents matèries, com són les llengües, Visual i plàstica i, evidentment, Història.

Una de les portades (IE Lloret de Mar)

Sònia Garangou, professora de l’Institut Escola, explica que molts alumnes han descobert coses de les seves famílies que els han cridat molt l’atenció. Un dels punts més interessants del projecte, segons la docent, és que els alumnes han pogut relacionar les vivències personals dels seus familiars amb fets històrics. I, a més, han pogut comprovar les similituds entre les vides de persones que van viure un mateix moment en països molt diferents.

Els treballs que han elaborat amb un enquadernat artesanal, quedaran exposats fins al 30 de març, dissabte de la setmana vinent, a la Biblioteca. La inauguració, oberta a tothom, és aquesta tarda, a dos quarts de sis, a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist