21.6 C
Lloret de Mar

L’Institut Rocagrossa convoca un examen per treure’s la secundària

S'adreça a exalumnes del centre que aquest any compleixen els divuit i que tenen suspeses algunes assignatures de quart d'ESO.

Institut Rocagrossa
Institut Rocagrossa

Darreres Notícies

L’Institut Rocagrossa fa una crida als seus exalumnes que aquest 2015 compleixen o han complert la majoria d’edat i que no s’han tret el graduat de secundària. Aquesta setmana està obert un període d’inscripcions perquè puguin apuntar-se a l’examen que els permetrà treure’s el títol.

Ho ha explicat el director del centre, Miquel Àngel Casasnoves, que ha explicat que només s’examinaran de les assignatures suspeses. És una prova que, des del 2009, convoquen tots els instituts per donar aquesta oportunitat als seus exalumnes. Aquesta setmana es poden fer les inscripcions al mateix centre i la prova es farà al març.

D’altra banda, entre avui i demà es duen a terme les proves de competències bàsiques entre els alumnes de quart de secundària. Són uns exàmens iguals a tot Catalunya per mesurar el nivell de català, castellà, anglès i matemàtiques amb què acaben l’ensenyament obligatori. Segons Casasnovas, aquestes proves serveixen per avaluar els alumnes, però també el professorat, els centres i el país en general.

Arreu de Catalunya, les proves, que acaben demà, les fan més de 66.000 alumnes d’un miler de centres, tant públics com privats. Els resultats se sabran el 7 d’abril.

spot_img

El + Vist