22 C
Blanes

Lleu descens de visites als jardins de Santa Clotilde en l’inici del mes de juliol.

Baixa el nombre de visites als jardins de Santa Clotilde des que l’entrada torna a ser de pagament, aquest mes de juliol. En aquests termes s’ha expressat el regidor de promoció econòmica de Lloret de Mar, Francesc Oliva, que ha afegit que, tot i així, de cara a aquest juliol les previsions són rebre 3 […]

Darreres Notícies

Baixa el nombre de visites als jardins de Santa Clotilde des que l’entrada torna a ser de pagament, aquest mes de juliol.

En aquests termes s’ha expressat el regidor de promoció econòmica de Lloret de Mar, Francesc Oliva, que ha afegit que, tot i així, de cara a aquest juliol les previsions són rebre 3 mil visitants. Si de mitjana, el mes de juny hi havia 200 visites diàries, aquest mes de juliol les estadístiques estan donant la xifra de 100 visitants al dia. La reforma que s’ha dut a terme a l’espai ha servit per donar-li més qualitat a l’indret, i a la vegada, per donar un valor afegit a la oferta turística de Lloret de Mar. 

circo de las estrellas

Encara s’estan realitzant tasques de restauració corresponents a la primera fase, i que incorporen les demandes fetes pels usuaris aquest mes de juny. Així ens trobem que el consistori està treballant en la millora de les escales, els serveis, la senyalització i la instal·lació de més bancs per seure.

Properament, l’Ajuntament té la intenció de crear una associació de socis dels Jardins, així com crear la pàgina web de l’espai, per aconseguir una major promoció.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist