21.8 C
Blanes

Lloret a la Fira del Llibre de Frankfurt

Lloret de Mar vol tenir presència a la Fira del Llibre de Frankfurt, aprofitant que la cultura catalana és la convidada d'honor de l'edició d'enguany. A partir d'un prec del PSC, l'ajuntament ha fet gestions per fer possible la presència de la vila.   Així ha pogut esbrinar que les aportacions dels municipis catalans estan […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar vol tenir presència a la Fira del Llibre de Frankfurt, aprofitant que la cultura catalana és la convidada d'honor de l'edició d'enguany. A partir d'un prec del PSC, l'ajuntament ha fet gestions per fer possible la presència de la vila.

 

circo de las estrellas

Així ha pogut esbrinar que les aportacions dels municipis catalans estan saturades en el certamen i s'ha pensat que la millor manera de garantir que Lloret tingui el seu espai és a través de l'estand de Turisme de Catalunya. La idea és que Lloret hi tingui una mostra de la seva cultura literària, pictòria, musical, arquitectònica, etc.

 

Després de la fira de Madrid, Fitur, que s’està duent a terme aquests dies, els responsables del departament de Turisme de l'ajuntament s'hi posaran a treballar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist