19.5 C
Blanes

Lloret acollirà un curs de guitarra per a principiants

Classes de guitarra per a persones que no tenen cap noció de música. Això és el que promet un curs que comença el 23 de gener, el primer que aquesta temporada s'inicia al Punt d'Informació Juvenil. El professor és Àlex Tamames, que explica que els coneixements que adquiriran els seus alumnes seran els acords bàsics […]

Darreres Notícies

Classes de guitarra per a persones que no tenen cap noció de música. Això és el que promet un curs que comença el 23 de gener, el primer que aquesta temporada s'inicia al Punt d'Informació Juvenil. El professor és Àlex Tamames, que explica que els coneixements que adquiriran els seus alumnes seran els acords bàsics de guitarra, així com les bases rítmiques de les cançons.

 

circo de las estrellas

Aquest 2007 serà el tercer any en què es dugui a terme les classes, adreçades a totes les edats. Un element important a tenir en compte és el preu del curs. Està subvencionat per l'ajuntament. Als usuaris del carnet jove els costarà 13 euros i els que no el tinguin 17. Les classes de guitarra, que es duran a terme al Puntet, començaran el 23 de gener i acabaran el 6 de març.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist