18 C
Blanes

Lloret acollirà una trobada d’àmbit europeu sobre el turisme sostenible

El futur de les destinacions madures, com Lloret de Mar, és el turisme sostenible. És a dir, convertir l'entorn natural i patrimonial de la vila en una oferta atractiva de cara als visitants. Per tal de treballar per aquest objectiu, la població acollirà, durant el mes de maig, una trobada d'àmbit europeu.   Hi assistiran […]

Darreres Notícies

El futur de les destinacions madures, com Lloret de Mar, és el turisme sostenible. És a dir, convertir l'entorn natural i patrimonial de la vila en una oferta atractiva de cara als visitants. Per tal de treballar per aquest objectiu, la població acollirà, durant el mes de maig, una trobada d'àmbit europeu.

 

circo de las estrellas

Hi assistiran representants de destinacions turístiques experimentades així com investigadors i universitaris. Tots plegats debatran un programa, anomenat Suvot, i pretenen que la població, és a dir, veïns, entitats i empreses de Lloret, també s'hi impliqui.

 

El regidor de participació ciutadana de l'ajuntament, Ignasi Riera, convida la societat civil a ser-hi present, per tal de fer aportacions, com, per exemple, de part del “centre excursionista, dels hotelers, dels restauradors, etc”. La idea és que aportin idees o coneixements que contribueixin a desenvolupar productes turístics relacionats amb la natura i el patrimoni, és a dir, que continguin un valor afegit i propi de Lloret.

 

El regidor considera que les jornades que es faran entre el 17 i el 20 de maig constitueixen una oportunitat “immillorable” per donar a conèixer el projecte entre la població i per tal que les altres destinacions participants sàpiguen, de primera mà, com és Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist